Skip to main content


Een nieuw hoofdstuk

In 2007 begon ik mijn fiscale loopbaan binnen Stolwijk Kelderman, een accountancy en belastingadvieskantoor in de Achterhoek/De Liemers. In de jaren daarna groeide kantoor uit tot het verrassend veelzijdige Stolwijk Kennisnetwerk (SKN) met circa 200 collega’s van vandaag de dag. Al vroeg in mijn carrière raakte ik overtuigd van de kracht van specialisatie. Het familierecht sprak mij enorm aan en in de jaren daarna ontwikkelde ik mijzelf tot de familierechtspecialist van kantoor. In die hoedanigheid word ik veel betrokken door andere specialisten binnen het familierecht, onder andere bij echtscheidingsprocedures. Ook geef ik trainingen aan o.a. advocaten, mediators, accountants en fiscalisten.

Na bijna 14,5 jaar SKN vangt nu een nieuw hoofdstuk aan. Ik maak de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap en ga verder als Welling fiscaal & financieel advies. Een gespecialiseerd advieskantoor op het gebied van de fiscale en financiële advisering binnen het familierecht. Specialistische kennis wordt door mij omgezet in begrijpelijke taal. Als financial actief binnen het familierecht overzie ik de gevolgen van mijn advisering voor het civiele recht en heb ik oog voor de persoonlijke belangen van mijn cliënten. Ik ben empathisch daar waar mogelijk en zakelijk daar waar nodig. Dagelijks ervaar ik de toegevoegde waarde van mijn betrokkenheid bij familierechtelijke vraagstukken.

Wilt ook u de toegevoegde waarde van een fiscaal en financieel familierechtadviseur ervaren? Neem dan contact op via Welling fiscaal & financieel advies.

Doetinchem, 1 juni 2021


Terug