Skip to main content

mr. Rob Welling

Al ruim een decennium combineert Rob zijn fiscale en financiële kennis met het familierecht. Specialistische kennis wordt omgezet in begrijpelijke taal. Als financial actief binnen het familierecht overziet hij de gevolgen voor het civiele recht en heeft hij oog voor de persoonlijke belangen van zijn cliënten. Empathisch daar waar mogelijk, zakelijk daar waar nodig. Rob staat voor:

  • Naadloze samenwerking met andere specialisten
  • Specialistisch advies op maat
  • Korte lijntjes met zijn cliënten

Meer over Rob

Rob Welling (1983) studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg, doorliep de postacademische beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en diverse opleidingen gericht op het familierecht. Als fiscalist was Rob circa 15 jaar werkzaam in de brede adviespraktijk bij een toonaangevend advieskantoor in de Achterhoek/De Liemers. Al vroeg in zijn carrière zag hij de kracht van specialisatie en besloot hij zich toe te leggen op het familierecht. Het zorgde ervoor dat hij al ruim een decennium zijn fiscale en financiële kennis combineert met het familierecht. Rob staat voor specialistische kennis, maar houdt van begrijpelijke taal. Als financial actief binnen het familierecht overziet hij de gevolgen van zijn advisering voor het civiele recht en heeft hij oog voor de persoonlijke belangen van zijn cliënten. Hij is empathisch daar waar mogelijk en zakelijk daar waar nodig. Dagelijks ervaart hij de toegevoegde waarde van zijn betrokkenheid bij familierechtelijke vraagstukken.

In 2021 maakte Rob de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap en ging hij verder als Welling fiscaal & financieel advies. Een gespecialiseerd advieskantoor dat zich volledig richt op de fiscale en financiële aspecten binnen het familierecht.

Rob draagt graag zijn kennis over en is al jaren succesvol actief als trainer/docent voor diverse opleidingsinstellingen en beroepsverenigingen. Verder is hij bestuurslid van de Kring van Scheidingsspecialisten, coauteur van de Praktijkgids (echt)scheiding voor consumenten 2018 en publiceert hij met regelmaat artikelen/blogs omtrent het fiscale familierecht.


Fiscaal en financieel advies nodig?

Specialistische kennis, begrijpelijke taal.