Skip to main content

Diensten

Rob gelooft in de kracht van specialisatie. Hoewel breed opgeleid als fiscalist koos hij er daarom al vroeg voor zich volledig toe te leggen op het familierecht. Hij overziet de gevolgen voor het civiele recht en heeft oog voor de persoonlijke belangen van zijn cliënten. Empathisch daar waar mogelijk, zakelijk daar waar nodig. Rob staat voor:

  • Specialistisch advies op maat
  • Korte lijntjes met zijn cliënten
  • Naadloze samenwerking met andere specialisten

diensten

Ik vertel u graag meer over

Advies bij huwelijkse voorwaarden / samenlevingsovereenkomst

Uw afspraken worden vastgelegd in een notariële akte. Het betrekken van een fiscaal en financieel specialist geeft een andere kijk op de te maken afspraken. In samenspraak met u en de notaris zorg ik voor maatwerk en toegevoegde waarde. Het eindresultaat is een praktisch uitvoerbare akte waarmee u jaren vooruit kunt.

Lees meer

Periodiek onderhoud huwelijkse voorwaarden / samenlevingsovereenkomst

De notariële akte is pas het begin, het echte werk begint bij de uitvoering ervan. Door periodiek een fiscaal en financieel familierecht adviseur te betrekken behoudt u de regie over de gemaakte afspraken. Ook zorgt het ervoor dat u tijdig signaleert wanneer aanpassing van de voorwaarden gewenst is.

Lees meer

Financieel & fiscaal advies bij echtscheiding / verbreking relatie

Bij een scheiding komen onherroepelijk fiscale en financiële aspecten aan bod. Ik breng uw situatie in kaart, signaleer en beperk fiscale risico’s en zorg voor fiscale optimalisatie. Mijn kennis gaat verder dan de fiscale wetgeving, wat mij tot een uitstekende gesprekspartner maakt in scheidingstrajecten.

Lees meer

Fiscaal en financieel advies nodig?

Specialistische kennis, begrijpelijke taal.