Skip to main content

financieel & fiscaal advies bij periodiek onderhoud huwelijkse voorwaarden / samenlevingsovereenkomst

De notariële akte is pas het begin, het echte werk begint bij de uitvoering ervan. Door periodiek een fiscaal en financieel familierecht adviseur te betrekken behoudt u de regie over de gemaakte afspraken en signaleert u tijdig wanneer aanpassing ervan gewenst is.

  • Naadloze samenwerking met andere specialisten
  • Specialistisch advies op maat
  • Korte lijntjes met zijn cliënten

Warning: Illegal string offset ’target’ in /home/wellingadvies/public_html/wp-content/themes/wellingadvies/template-parts/block/content-header.php on line 42
Bel 06 41 859 750

Periodiek onderhoud huwelijkse voorwaarden / partnerschapsvoorwaarden

U heeft bij de notaris huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden laten opstellen. Hierin heeft u de door u gewenste afspraken opgenomen, toegespitst op uw specifieke situatie. De voorwaarden zijn dus met veel zorg en onder professionele begeleiding van onder meer een notaris tot stand gekomen.

De praktijk leert dat het traject hier vaak stopt. De akte verdwijnt in een lade en wordt pas weer tevoorschijn gehaald op het moment dat er zich een belangrijke gebeurtenis voordoet. U kunt hierbij denken aan een overlijden, een faillissement of een echtscheiding. Vaak resulteert dit erin dat men tegen ongewenste of onverwachte gevolgen aanloopt.

Door periodiek een financieel en fiscaal familierechtadviseur in te schakelen, bijvoorbeeld jaarlijks ten tijde van het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting en/of de jaarrekening van de onderneming, behoudt u de regie over de gemaakte afspraken en signaleert u tijdig wanneer aanpassing ervan gewenst is.

Samenlevingscontract

Ook voor ongehuwd samenwonenden geldt dat het verstandig is de door hen gemaakte afspraken, vastgelegd in een notariële samenlevingsovereenkomst, periodiek te beoordelen. Het zorgt ervoor dat je na blijft denken over de maakte afspraken en potentiele risico’s of geschilpunten tijdig signaleert.

APK huwelijkse voorwaarden of samenlevingsovereenkomst

Wilt u graag de regie houden over uw huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden of samenlevingsovereenkomst? Een Algemene Periodieke Keuring van uw voorwoorden onder begeleiding van een fiscaal en financieel familierechtadviseur zorgt ervoor dat u zelf aan het roer blijft en helpt onverwachte of ongewenste gevolgen voorkomen.

Fiscaal en financieel advies nodig?

Specialistisch advies, begrijpelijke taal.