Skip to main content

financieel & fiscaal advies bij echtscheiding / verbreking relatie

Een scheidingsfiscalist zorgt ervoor dat uw scheiding fiscaal optimaal wordt afgewikkeld. Bij een echtscheidingsprocedure zorgt het fiscaal en financieel advies ervoor dat u sterk voor de dag komt. Het advies is een uitstekende aanvulling op het advies van uw scheidingsadvocaat of scheidingsmediator. Rob Welling werkt naadloos samen met andere scheidingsspecialisten.

  • Fiscaal advies bij echtscheiding voor meer fiscale voordelen
  • Geen problemen met de Belastingdienst na de scheiding
  • Bij scheidingsprocedures goed beslagen ten ijs

Warning: Illegal string offset ’target’ in /home/wellingadvies/public_html/wp-content/themes/wellingadvies/template-parts/block/content-header.php on line 42
Bel 06 41 859 750

Echtscheiding / verbreking relatie

Het betrekken van een echtscheidingsfiscalist zorgt voor een optimale afwikkeling van de scheiding in fiscale en financiële zin. Rob Welling begrijpt de impact van zijn advies op het echtscheidingsproces. Samenwerking met andere scheidingsspecialisten is een tweede natuur geworden en niet meer weg te denken uit Rob zijn echtscheidingspraktijk.

Scheidingsmediation

Bij scheidingsmediation wordt u begeleid door een onafhankelijke derde, de mediator. De gezamenlijke belangen en de wens om er onderling uit te komen staan centraal. Als echtscheidingsfiscalist komt Rob Welling met creatieve oplossingen. Hij zorgt ervoor dat de scheiding fiscaal zo goed mogelijk wordt afgewikkeld. Rob Welling werkt veel en naadloos samen met scheidingsadvocaten en scheidingsmediators.

Echtscheidingsprocedure

Bij een echtscheidingsprocedure wordt u begeleid door een gespecialiseerd echtscheidingsadvocaat. Als echtscheidingsfiscalist voorziet Rob Welling met fiscaal en financieel echtscheidingsadvies uw advocaat van extra munitie. Hij stelt producties op om in te brengen in de echtscheidingsprocedure. Het betrekken van Rob Welling zorgt ervoor dat u sterk voor de dag komt voor de rechter. Rob Welling werkt naadloos samen met uw scheidingsadvocaat.

Een echtscheidingsfiscalist betrekken bij uw scheiding?

Het betrekken van een echtscheidingsfiscalist zorgt ervoor dat uw scheiding fiscaal goed wordt afgewikkeld. De naadloze samenwerking met andere echtscheidingsspecialisten voorkomt onnodige kosten.

Fiscaal en financieel advies nodig?

Specialistisch advies, begrijpelijke taal.